Seværdigheder

Turist i Nordsjælland?
Ferie i ferielejligheder i Fredensborg

Fredensborg er centralt placeret i det naturskønne Nordsjælland, der foruden flotte naturoplevelser er samlingssted for en række seværdigheder. Mange oplevelser er mulige at nå inden for en afstand af ca. 15 km fra Søåsegård, mens København med museer, Strøget og Nyhavn ligger blot 40 km. væk. Se nederst på siden et udpluk af de nærmeste seværdigheder.

Havnebyer og gode restauranter

Langs hele nordkysten byder Nordsjælland på en række lækre badestrande, og i havnebyer som Hundested, Gilleleje og Hornbæk er det muligt at opleve fiskerlivet. Er du mere til at nyde fisken serveret med et godt glas vin, byder de mange byer langs kysten og inde i landet på et udvalg af spændende restauranter – fra gourmet og a la carte til pizzaria og take-away – med et varieret menukort.

Skove, søer og gode badestrande

Nordsjælland blev i 2008 udpeget til nationalpark – Kongernes Nordsjælland – og rummer fantastiske naturoplevelser. I de omkringliggende skove – fx Gribskov – er der flotte vandre- og skovstier af forskellige længder, og derudover byder regionen også på et rigt fugleliv. Eksempelvis omkring søer som Esrum Sø, Arresø og Furresø.

Køkkenet.

Søåsegård Ferielejligheder - Sørupvej 23 - DK-3480 Fredensborg - +(45) 23 61 55 16 - info@komtilfredensborg.dk